You are here: Αρχική

Υποχρεώσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

Οι ειδικότερες υποχρεώσεις του Ακαδημαϊκού Επιβλέποντα είναι (με χρονική σειρά):

• Η συνάντηση με τον ασκούμενο φοιτητή πριν την έναρξη της πρακτικής του άσκησης (με πρωτοβουλία του Φοιτητή)
  • Η επικοινωνία (τηλεφωνική ή άλλη) με τον ασκούμενο φοιτητή και τον επόπτη στο φορέα υποδοχής κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης.
  • Η συνάντηση ή επικοινωνία με τον ασκούμενο φοιτητή μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης. Κατά τη διάρκεια της εν λόγω συνάντησης/επικοινωνίας ο Ακαδημαϊκός Επιβλέπων, αφού ενημερωθεί από τον φοιτητή για την Πρακτική του Άσκηση και επιθεωρήσει το "Βιβλίο Πρακτικής Άσκησης Φοιτητή" και το, σε κλειστό φάκελο, "Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης Πρακτικής Άσκησης από το Φορέα" συμπληρώνει το έντυπο «Ε05 - Έκθεση Ακαδημαϊκού Επιβλέποντα Ασκούμενου Φοιτητή» (δείτε την ενότητα "Έντυπα" στο μενού δεξιά).
  • Η παράδοση της Έκθεσης Ακαδημαϊκού Επιβλέποντα Ασκούμενου Φοιτητή στον φοιτητή, ο οποίος στη συνέχεια και με δική του ευθύνη την παραδίδει μαζί με τα υπόλοιπα παραδοτέα του στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, εντός δεκαπέντε ημερών από την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης.

Επισημαίνουμε πως κάθε φορά που ανατίθεται η επίβλεψη ασκούμενου φοιτητή, ο Ακαδημαϊκός Επιβλέποντας θα πρέπει να «κατεβάζει» εκ νέου το πρότυπο του εντύπου «Ε05 - Έκθεση Ακαδημαϊκού Επιβλέποντα Ασκούμενου Φοιτητή» (δείτε την ενότητα "Έντυπα" στο μενού δεξιά), καθώς αυτό μπορεί να έχει τροποποιηθεί (επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που θα παραδοθεί έκθεση με πρότυπο παλαιότερης έκδοσης, είναι πιθανό να ζητηθεί η επανασύνταξη).

Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή διευκρίνιση ο Ακαδημαϊκός Επιβλέποντας μπορεί να απευθυνθεί στον Επιστημονικό Υπεύθυνο της Πρακτικής Άσκησης του Τμήματός, ενώ και το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης παραμένει στη διάθεσή του (τηλ: 2651009051 και 2651007479, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).