You are here: Αρχική

Τάσος Μικρόπουλος, Καθηγητής, Ιδρυματικός υπεύθυνος

ph098papachristos nikiforos

Νικηφόρος Παπαχρήστος, Συντονιστής

Ο Νικηφόρος είναι ο επικεφαλής του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης. Έχει την ευθύνη λειτουργίας του και συντονίζει όλες του τις δραστηριότητες, τόσο όσον αφορά την παροχή υπηρεσιών προς τους φοιτητές, τους φορείς υποδοχής και τα Τμήματα που συμμετέχουν όσο και το σχεδιασμό και υλοποίηση της στρατηγικής δημοσιότητας και τη διαχείριση του προγράμματος. Είναι επίσης υπεύθυνος για την ανάπτυξη σχέσεων με τους φορείς που υποδέχονται φοιτητές μας για την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης. Έχει σπουδές στη Φυσική και τις Επιστήμες της Αγωγής και είναι διδάκτορας Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

athina2

Αθηνά Γκεσούλη, Σύμβουλος πρακτικής άσκησης

Η Αθηνά είναι ο άνθρωπος που επικοινωνεί με τους φορείς υποδοχής, τους υποστηρίζει και διαχειρίζεται τις εισερχόμενες θέσεις πρακτικής άσκησης. Επίσης υποστηρίζει την επικοινωνία με τους φοιτητές. Μέχρι τον Αύγουστο 2013 ήταν υπεύθυνη του γραφείου πρακτικής άσκησης στο Αγρίνιο, υποστηρίζοντας τα τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτ. Ελλάδας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Χημείας και του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Οργανική Χημεία και Βιοχημεία.

marilenazoi

Μαριλένα Ζώη, Σύμβουλος πρακτικής άσκησης

Η Μαριλένα υποστηρίζει και συμβουλεύει τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης από τα πρώτα βήματα της αίτησής τους μέχρι την ολοκλήρωση των πρακτικών ασκήσεων. Συμμετέχει, επίσης, στην επικοινωνία με τους φορείς για την εξασφάλιση θέσεων πρακτικής άσκησης και υποστηρίζει τους ακαδημαϊκούς επιβλέποντες και τους επιστημονικά υπεύθυνους των Τμημάτων. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, με ειδίκευση στις Δημόσιες Σχέσεις και την Επικοινωνία, απόφοιτος του Τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Διδακτική και τη Γλωσσολογία.