• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Αρχική

Προϋποθέσεις συμμετοχής

E-mail Εκτύπωση PDF

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής καθορίζονται από τα συμμετέχοντα Τμήματα και περιγράφονται αναλυτικά σε κάθε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Κατά κανόνα, δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης έχουν οι φοιτητές που βρίσκονται στα τελευταία δύο έτη φοίτησης.

Για να συμμετάσχει κανείς θα πρέπει να διατηρεί τη φοιτητική του ιδιότητα καθόλη την διάρκεια πραγματοποίησης της πρακτικής άσκησης. Αυτό σημαίνει, πρακτικά, πως μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής, θα πρέπει να υπάρχει έστω και ένα μάθημα για το οποίο να μην έχει ανακοινωθεί επιτυχής βαθμός εξέτασης.

Ο αριθμός των θέσεων Πρακτικής ανά περίοδο είναι περιορισμένος, συνεπώς αν οι αιτήσεις υπερβαίνουν τον αριθμό αυτό, το Τμήμα πρέπει να προβεί σε διαδικασία επιλογής. Τα κριτήρια επιλογής καθορίζονται από τα συμμετέχοντα Τμήματα και περιγράφονται αναλυτικά σε κάθε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.