• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Π.Ι. Φοιτητες Περίοδοι & προθεσμίες

Περίοδοι & Προθεσμίες

E-mail Εκτύπωση PDF

Περίοδοι Πρακτικής Άσκησης

Τα Τμήματα, σύμφωνα και με τις ιδιαίτερες ανάγκες που προκύπτουν από το πρόγραμμα σπουδών τους, έχουν αποφασίσει να πραγματοποιούν πρακτικές ασκήσεις, συγκεκριμένες περιόδους που περιγράφονται στην εκάστοτε Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. 

 

Πότε μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον

Οι φοιτητές μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης όταν έχει προκηρυχθεί και είναι ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης.

Δείτε εδώ αν υπάρχει ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. 

 

* Παρακολουθήστε συχνά και συστηματικά τις ανακοινώσεις του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης ή επικοινωνήστε μαζί μας για είστε σίγουροι για τις ισχύουσες προθεσμίες

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.