You are here: Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Π.Ι. Φοιτητες Περίοδοι & προθεσμίες

Περίοδοι & Προθεσμίες

E-mail Εκτύπωση PDF

Περίοδοι Πρακτικής Άσκησης

Τα Τμήματα, σύμφωνα και με τις ιδιαίτερες ανάγκες που προκύπτουν από το πρόγραμμα σπουδών τους, έχουν αποφασίσει να πραγματοποιούν πρακτικές ασκήσεις, κατά κανόνα, κατά τις παρακάτω περιόδους *:

Τμήμα Περίοδος
  Άνοιξη Καλοκαίρι Φθινόπωρο
Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών

Ιατρικής

Ιστορίας & Αρχαιολογίας

Μαθηματικών

Μηχανικών Επιστήμης Υλικών

Πληροφορικής

Οικονομικών Επιστημών

Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης

Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών

Πλαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης

Φιλολογίας

Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας

Φυσικής

Χημείας

BULLET

* Οι παραπάνω περίοδοι είναι ενδεικτικές! Παρακολουθήστε τις ανακοινώσεις του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης και τις προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τυχόν αλλαγές.

Πότε μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον

Οι φοιτητές μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης όταν έχει προκηρυχθεί και είναι ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης. Οι προσκλήσεις προκηρύσσονται, κατά κανόνα, κατά τις ακόλουθες περιόδους:

Αρχές Δεκεμβρίου: Προσκλήσειςεκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρακτικές ασκήσεις που θα πραγματοποιηθεί κατά το δίμηνο Μάρτιος – Απρίλιος

Τέλη Μαρτίου: Προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρακτικές ασκήσεις που θα πραγματοποιηθεί κατά το δίμηνο Ιούλιος - Αύγουστος

Αρχές Ιουλίου: Προσκλησεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρακτικές ασκήσεις που θα πραγματοποιηθεί κατά το δίμηνο Οκτώβριος - Νοέμβριος

* Οι παραπάνω περίοδοι είναι ενδεικτικές! Παρακολουθήστε συχνά και συστηματικά τις ανακοινώσεις του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης ή επικοινωνήστε μαζί μας για είστε σίγουροι για τις ισχύουσες προθεσμίες

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.