• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter

Εγγραφή στο myDasta

E-mail Εκτύπωση PDF

Για να μπορέσετε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας που είναι γνωστό ως myDasta.

Το myDasta συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και των τριών των γραφείων της (Γραφείο Διασύνδεσης, Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας) και σας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία.

Πριν επιχειρήσετε να δημιουργήσετε λογαριασμό στο myDasta λάβετε υπόψη τα εξής:

 1. αν έχετε συμπληρώσει στο παρελθόν το Έντυπο Εγγραφής στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ή στο Γραφείο Διασύνδεσης, τότε πιθανότατα έχετε ήδη λογαριασμό. Αν γνωρίζετε τους κωδικούς σας ξεκινήστε να ακολουθείτε τον οδηγό αυτό από το σημείο 3. Αν δεν τους γνωρίζετε ή δεν τους θυμάστε, επικοινωνήστε με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και ζητήστε να σας στείλουν τους κωδικούς πρόσβασης στο mydasta.
 2. αν δεν έχετε συμπληρώσει στο παρελθόν το Έντυπο Εγγραφής στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ή στο Γραφείο Διασύνδεσης τότε δεν έχετε λογαριασμό στo myDasta. Στην περίπτωση αυτή, ξεκινήστε να ακολουθείτε τον οδηγό αυτό από το σημείο 1.
 3. αν δεν είστε σίγουροι αν έχετε λογαριασμό στο myDasta, επικοινωνήστε με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης.

Οδηγός εγγραφής στο myDasta

1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας http://dasta.uoi.gr

 • Στο πάνω αριστερό μέρος της σελίδας θα βρείτε την επιλογή «Δημιουργία λογαριασμού».
 • Πατήστε «Εγγραφή».
 • Στη συνέχεια επιλέξτε «Θέλω να δημιουργήσω λογαριασμό MyDASTA»
  • Συμπληρώστε τα Προσωπικά σας στοιχεία (παρακαλούμε συμπληρώστε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, π.χ. "ΝΙΚΟΛΑΟΣ", "ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ", "ΙΩΑΝΝΙΝΑ"
  • Επιλέξτε «Είμαι Φοιτητής του ΠΙ»
  • Επιλέξτε «Τμήμα» και συμπληρώστε μόνο το «Έτος Εγγραφής»
  • Σημειώστε με ποιόν τρόπο πληροφορηθήκατε για τις υπηρεσίες τη ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Αν δεν έχετε ξανακούσει για την ΔΑΣΤΑ, παρακαλούμε επιλέξτε «Άλλο» και συμπληρώστε «Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης»
  • Ελέγξτε προσεκτικά τα στοιχεία που εμφανίζονται κι αν όλα είναι σωστά πατήστε «Αποστολή»

2. Ελέγξτε τα  email σας και εντοπίστε το μήνυμα με τους κωδικούς σας.

3. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας http://dasta.uoi.gr. Στο πάνω αριστερό μέρος της σελίδας επιλέξτε "Είσοδος στο myDasta". Μπείτε στο myDasta με τους κωδικούς σας.

Το επόμενο βίντεο δείχνει τα παραπάνω βήματα:

Συγχαρητήρια!! Έχετε δημιουργήσει με επιτυχία το λογαριασμό σας. Πλέον μπορείτε να αλλάξετε τους κωδικούς σας, να ζητήσετε να σας στέλνονται ηλεκτρονικές ενημερώσεις για μεταπτυχιακά ή θέσεις εργασίας κ.α. και φυσικά, να κάνετε online την αίτηση της Πρακτικής Άσκησης, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω.