• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Το Γραφείο Ποιοί είμαστε

Ποιοί είμαστε

E-mail Εκτύπωση PDF

ph010mikropoulos anastasios


Τάσος Μικρόπουλος, Καθηγητής, Ιδρυματικός υπεύθυνος

ph098papachristos nikiforos

Νικηφόρος Παπαχρήστος, Συντονιστής

Ο Νικηφόρος είναι ο επικεφαλής του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης. Έχει την ευθύνη λειτουργίας του και συντονίζει όλες του τις δραστηριότητες, τόσο όσον αφορά την παροχή υπηρεσιών προς τους φοιτητές, τους φορείς υποδοχής και τα Τμήματα που συμμετέχουν όσο και το σχεδιασμό και υλοποίηση της στρατηγικής δημοσιότητας και τη διαχείριση του προγράμματος. Είναι επίσης υπεύθυνος για την ανάπτυξη σχέσεων με τους φορείς που υποδέχονται φοιτητές μας για την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης. Έχει σπουδές στη Φυσική και τις Επιστήμες της Αγωγής και είναι διδάκτορας Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
https://gr.linkedin.com/in/npapachristos

athina2

Αθηνά Γκεσούλη, Σύμβουλος πρακτικής άσκησης

Η Αθηνά είναι ο άνθρωπος που επικοινωνεί με τους φορείς υποδοχής, τους υποστηρίζει και διαχειρίζεται τις εισερχόμενες θέσεις πρακτικής άσκησης. Επίσης υποστηρίζει την επικοινωνία με τους φοιτητές. Μέχρι τον Αύγουστο 2013 ήταν υπεύθυνη του γραφείου πρακτικής άσκησης στο Αγρίνιο, υποστηρίζοντας τα τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτ. Ελλάδας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Χημείας και του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Οργανική Χημεία και Βιοχημεία.
https://gr.linkedin.com/in/agkesouli

marilenazoi

Μαριλένα Ζώη, Σύμβουλος πρακτικής άσκησης

Η Μαριλένα υποστηρίζει και συμβουλεύει τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης από τα πρώτα βήματα της αίτησής τους μέχρι την ολοκλήρωση των πρακτικών ασκήσεων. Συμμετέχει, επίσης, στην επικοινωνία με τους φορείς για την εξασφάλιση θέσεων πρακτικής άσκησης και υποστηρίζει τους ακαδημαϊκούς επιβλέποντες και τους επιστημονικά υπεύθυνους των Τμημάτων. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, με ειδίκευση στις Δημόσιες Σχέσεις και την Επικοινωνία, απόφοιτος του Τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Διδακτική και τη Γλωσσολογία.
https://gr.linkedin.com/in/marilena-zoi-5a415978

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.