You are here: Αρχική

ΠΑ Άνοιξη 2017: Διαδικασία Δήλωσης Φορέα Υποδοχής

Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2017 14:48
(1 vote)

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που έχουν επιλεγεί για να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση την Άνοιξη 2017 ότι τους έχει αποσταλεί προσωπικό email σχετικό με τη διαδικασία Δήλωσης Φορέα Υποδοχής.

Προκειμένου να δηλώσουν στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης τον Φορέα Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης με τον οποίο έχουν επικοινωνήσει και στον οποίο επιθυμούν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση, θα πρέπει να συμπληρώσουν τη Φόρμα Δήλωσης Φορέα Υποδοχής, που βρίσκεται στη διεύθυνση: https://goo.gl/forms/ahizVpBckLIT30962.

Παρακαλούμε τους φοιτητές να συμπληρώσουν τη Φόρμα με προσοχή και μόνο αφού αν έχουν επικοινωνήσει με το Φορέα και υπάρχει μια αρχική συμφωνία για να πραγματοποιήσουν εκεί την πρακτική άσκηση.

Μετά την υποβολή το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης θα επικοινωνήσει σύντομα με το Φορέα Υποδοχής που δηλώσατε για να δρομολογηθεί η τυπική εξασφάλιση της θέσης πρακτικής άσκησης.

Η Δήλωση του Φορέα θα πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό και κατά προτίμηση πριν τις 20 Ιανουαρίου 2017 προκειμένου να είναι εφικτή η έγκαιρη ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών.

Στα Σεμινάρια Δικτύωσης που έχουν ανακοινωθεί θα λυθούν απορίες και θα δοθούν διευκρινήσεις.

Παρακαλούμε τους φοιτητές να παρακολουθούν καθημερινά τα email τους (και τη spam αλληλογραφία), το τηλέφωνό τουςκαι τις ανακοινώσεις του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία!

Υπενθυμίζουμε ότι το Γραφείο είναι ανοιχτό κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 10:00-14:00.

Last modified on Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2017 15:02