You are here: Αρχική

ΠΑ Άνοιξη 2017: Επόμενα βήματα, σεμινάρια προετοιμασίας

Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 13:02

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που έχουν επιλεγεί για να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση την Άνοιξη 2017 ότι:

• Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης έχει ξεκινήσει ήδη την επικοινωνία με του Φορείς Υποδοχής, αφού έχει λάβει και την έγκριση του Τμήματος, για την τυπική εξασφάλιση των θέσεων πρακτικής άσκησης.
  • Η διαδικασία αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Φεβρουαρίου. Παρακαλούμε τους φοιτητές να είναι υπομονετικοί και να αναμείνουν την ενημέρωση που θα λάβουν μέσω email για την οριστικοποίηση της πρακτικής τους άσκηση.
  • Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των σεμιναρίων προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθούν περί τα μέσα Φεβρουαρίου. Στα σεμινάρια θα λυθούν όλες οι απορίες σχετικά με την απογραφή στο ΙΚΑ (που πλέον έχει ενσωματωθεί στον ΕΦΚΑ (Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης), τη δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού καθώς και σχετικά με την παραλαβή των Συμφωνητικών Συνεργασίας από τους φοιτητές.

Καλή ολοκληρωση της εξεταστικής!

Last modified on Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 13:17