You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Ευκαιρίες πρακτικής άσκησης στο ΑΙΤ

Ευκαιρίες πρακτικής άσκησης στο ΑΙΤ

Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2013 13:45

Ακολουθεί μήνυμα του φορέα
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

To AIT ανοίγει τις πόρτες του και προσκαλεί φοιτητές των ελληνικών πανεπιστημίων να δουλέψουν δίπλα στους καλύτερους!

Πρόκειται για ένα καινοτόμο και ευέλικτο πρόγραμμα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας που βασίζεται στη διάθεση των ενδιαφερομένων να εργαστούν κοντά σε ερευνητικές και διοικητικές ομάδες επιστημόνων του ΑΙΤ κάνοντας χρήση των υπερσύγχρονων εργαστηρίων του.

Η διάρκεια του προγράμματος θα κυμαίνεται από 4 έως 6 μήνες. Η ακριβής χρονική διάρκεια καθώς και το ωράριο εργασίας θα καθορίζεται μεταξύ του φοιτητή και του αρμόδιου καθηγητή/επιβλέποντος. Υπάρχει η δυνατότητα μετά το πέρας του προγράμματος ο ασκούμενος να συνεχίσει με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου εφόσον υπάρχουν σχετικές ανάγκες την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Το AIT θα καλύπτει το καθημερινό γεύμα των ασκούμενων στο εστιατόριο, καθώς και τα έξοδα των μετακινήσεων τους προς και από το ΑΙΤ. Η παρουσία των φοιτητών κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης-Internship, θα είναι ευέλικτη και υπό συζήτηση και ρύθμιση με τους αρμόδιους καθηγητές/επιβλέποντες.

Οι φοιτητές που θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο AIT, θα λάβουν  σχετικό αποδεικτικό εμπειρίας και συστατικές επιστολές, υποτροφία ή έκπτωση για μεταπτυχιακές σπουδές στο ΑΙΤ, δωρεάν συμμετοχή σε σεμινάρια και πιστοποιήσεις και βέβαια την απαραίτητη εμπειρία για τη μετέπειτα επαγγελματική πορεία και εξέλιξη τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για όλες τις θέσεις είναι η καλή γνώση Αγγλικών.

Περισσότερες πληροφορίες, online φόρμα και στοιχεία επικοινωνίαςhttp://www.ait.gr/internship/

Last modified on Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2013 14:00