You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων ERASMUS και ERASMUS Placements για το ακαδημαϊκό έτος 2013-14!

ERASMUS και ERASMUS Placements για το ακαδημαϊκό έτος 2013-14!

Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2013 15:50

Η Διεύθυνση Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων (Τμήμα Διεθνών Σχέσεων) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανακοινώνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα ERASΜUS του ακαδημαϊκού έτους 2013-14.

Η πρόσκληση αφορά:

(i) Κινητικότητα φοιτητών με σκοπό τις σπουδές

(ii) Κινητικότητα φοιτητών με σκοπό την πρακτική άσκηση (placement)

Οι δράσεις θα πρέπει να υλοποιηθούν από 01/08/2013 έως 30/09/2014.

Για περισσότερες πληροφορίες, προϋποθέσεις, διαδικασίες, έντυπα επισκεφθείτε τον ιστότοπο: http://erasmus.uoi.gr/greek.html

Περίοδος υποβολής αιτήσεων 1/4/2013 έως 30/4/2013.

----------------------------------------------------------------

* Την ευθύνη διαχείρισης του προγράμματος ERASMUS στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων έχει η Διεύθυνση Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων. Παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί τους για ο,τιδήποτε σχετικό με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Last modified on Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2013 16:05