You are here: Αρχική

Πρακτική Άσκηση Καλοκαίρι 2013 - Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους φοιτητές μας!

Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2013 14:04

Μετά τη κλείσιμο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης κατά το Καλοκαίρι 2013, οι αιτήσεις των φοιτητών βρίσκονται ήδη στα χέρια των επιστημονικών υπευθύνων των τμημάτων προκειμένου να αξιολογηθούν και να γίνει η επιλογή.

Οι αιτήσεις έγιναν online αξιοποιώντας το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (myDasta).

Συνολικά 789 φοιτητές εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους.

Στο παρακάτω γράφημα φαίνονται στοιχεία για των αριθμό των αιτήσεων και των διαθέσιμων θέσεων πρακτικής άσκησης άνα τμήμα.

graphic_chart_gpa2013

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τμήματα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, Ιατρική Σχολή, και Ιστορίας και Αρχαιολογίας καθώς και τα τμήματα του Αγρινίου Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων διέθεσαν όλες τους τις θέσεις σε αυτή την περίοδο πρακτικής άσκησης. Επίσης, το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας δέχθηκε αιτήσεις και για την περίοδο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2013.

Οι φοιτητές θα αρχίσουν να λαμβάνουν ενημερωτικά emails σχετικά με την έγκριση ή μη της αίτησής τους από τη Μ. Δευτέρα 29.04.2013.

Στη συνέχεια, και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου 2013, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της εξασφάλισης των θέσεων πρακτικής άσκησης στους φορείς υποδοχής από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης καθώς και η διαδικασία σύζευξης φοιτητών και θέσεων πρακτικής άσκησης από τα Τμήματά τους, οι φοιτητές που επιλέχθηκαν θα ενημερωθούν εκ νέου μέσω email για το φορέα στον οποίο θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση καθώς και για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και διαδικασίες για την προετοιμασία της εκκίνησης της πρακτικής τους άσκησης. Τα σεμινάρια πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές αυτούς αναμένεται να πραγματοποιηθούν κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου 2013.

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ευχαριστεί τους φοιτητές για τη συνεργασία τους και τη συμβολή τους στη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει.

Last modified on Κυριακή, 28 Απρίλιος 2013 10:31