You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων 5 θέσεις πρακτικής άσκησης σε Γερμανία, Δανία, Ισπανία και Κύπρο μέσω του Leonardo Da Vinci 2013-14

Τρίτη, 14 Μάιος 2013 10:22

Προκήρυξη 5 θέσεων πρακτικής άσκησης σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Leonardo Da Vinci 2013-2014

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων υλοποιεί πρόγραμμα κινητικότητας πτυχιούχων στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Leonardo da Vinci με στόχο την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας σε οργανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προκηρύσσει πέντε (5) θέσεις πρακτικής άσκησης σε 5 οργανισμούς υποδοχής σε Γερμανία, Δανία, Ισπανία και Κύπρο. Οι περίοδοι πρακτικής άσκησης θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο του 2013 και η χρονική τους διάρκεια θα κυμαίνεται από 3 έως 6 μήνες.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ έχουν: Άνεργοι πτυχιούχοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και άλλων ελληνικών ΑΕΙ και ΑΤΕΙ ηλικίας μέχρι 28 ετών (γεννημένοι μετά τη 1/1/1985).
(Σημείωση: Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες).

ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 13 Μαΐου 2013

ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 24 Μαΐου 2013 (σφραγίδα ταχυδρομείου)

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τους φορείς υποδοχής, τη διαδικασία αξιολόγησης κ.α. στον ιστότοπο του Κ.Ε.Κ. Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: http://dikeppee.uoi.gr/index.php/kek/nea-anakoinwseis-kek/64-leonardo-da-vinci-2013-2014

Περισσότερες πληροφορίες:

Κ.Ε.Κ. Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τηλ.: 2651009141, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , web: http://dikeppee.uoi.gr/kek-Leonardo

-----------------------------------------------------------------

* Την ευθύνη διαχείρισης του Προγράμματος έχει το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί τους για ο,τιδήποτε σχετικό με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Last modified on Τρίτη, 14 Μάιος 2013 11:58