You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης Επαγγελματικής Ανάπτυξης της AIESEC

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης Επαγγελματικής Ανάπτυξης της AIESEC

Τετάρτη, 15 Μάιος 2013 14:20

Η διεθνής φοιτητική ομάδα AIESEC υλοποιεί Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής άσκησης (Global Internship Program). Το Πρόγραμμα αυτό προσφέρει ευκαιρία ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων και προσωπικών χαρακτηριστικών, μέσα από μια επαγγελματική εμπειρία πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό σε ένα διεθνές περιβάλλον ανάπτυξης.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Mobile Application Development, Software Development, Cloud Programming, Web Development & Management, Graphic Design.

ΧΩΡΕΣ: Ινδία, Ολλανδία, Γερμανία & Βραζιλία

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ: 23/05/2013

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Website: http://uomthessaloniki.aiesec.gr/xp-aiesec/gip/

Facebook: https://www.facebook.com/AIESEC.UoM?fref=ts

==============================================================

Οι παραπάνω πληροφορίες μας κοινοποιήθηκαν από την AIESEC Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στα στοιχεία επικοινωνίας που παρατίθενται.

Last modified on Τετάρτη, 15 Μάιος 2013 14:33