You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή σε ολοκληρωμένα σχέδια πρακτικής άσκησης και μέντορινγκ

Τρίτη, 29 Οκτώβριος 2013 13:56

Είσαι φοιτητής ή απόφοιτος του Τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης;

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ EDUCCKATE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

(Δωρεάν)

15 φοιτητές/απόφοιτοι & 15 επιχειρηματίες θα συνεργαστούν μέσα από ολοκληρωμένα σχέδια πρακτικής άσκησης και μέντορινγκ (mentored internships).

Αυτή η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων απευθύνεται σε φοιτητές/απόφοιτους & ακαδημαϊκό προσωπικό σε προγράμματα σπουδών Πολιτισμού και της Δημιουργικότητας, καθώς και σε επιχειρηματίες στους συγκεκριμένους κλάδους στην Ελλάδα, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις αναγκαίες δεξιότητες και ικανότητες μέσα από ειδική εκπαίδευση, τρίμηνη πρακτική άσκηση και μέντορινγκ (mentored internship) με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων ή υπηρεσιών με εμπορική αξία.

Σκοπός του προγράμματος είναι η υλοποίηση ενός καινοτόμου προγράμματος κατάρτισης, καθοδήγησης και πρακτικής άσκησης για την υποστήριξη της καινοτομίας των Ανώτατων Ιδρυμάτων Εκπαίδευσης και επιχειρήσεων στο χώρο του Πολιτισμού και της Δημιουργικότητας, την καλλιέργεια επιχειρηματικής σκέψης των φοιτητών/αποφοίτων και την προώθηση της επιχειρηματικότητας.

Το EDUCCKATE παρέχει σε φοιτητές/αποφοίτους προγραμμάτων σπουδών Πολιτισμού και Δημιουργικότητας εκπαίδευση σε επιχειρηματικότητα, πρόσβαση σε επιχειρήσεις του χώρου, καθώς και την ευκαιρία να αναπτύξουν επιχειρηματικά projects και να ανακαλύψουν νέους επαγγελματικούς δρόμους.

Η Πρόσκληση είναι ανοικτή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2013.

Μόνο οι αιτήσεις οι οποίες θα σταλούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος θα γίνουν αποδεκτές και θα αξιολογηθούν.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.educckate.eu.

Last modified on Τρίτη, 29 Οκτώβριος 2013 14:07