You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Προγράμματα Πρακτικής Άσκησης για Παιδαγωγούς και Πληροφορικούς από την AIESEC

Προγράμματα Πρακτικής Άσκησης για Παιδαγωγούς και Πληροφορικούς από την AIESEC

Πέμπτη, 31 Οκτώβριος 2013 16:28

Είσαι τελειόφοιτος ή απόφοιτος Παιδαγωγικού ή Πληροφορικής; Μήπως είσαι το επόμενο Global Talent;

Τελειόφοιτοι-απόφοιτοι Παιδαγωγικού

Κάνε την πρακτική σου σε σχολεία του εξωτερικού και δίδαξε σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Εφάρμοσε τις γνώσεις στην πράξη και ανέπτυξε τις ικανότητες σου στην παρουσίαση και στη διδασκαλία.

Αξιοποίησε την ευκαιρία και διεκδίκησε μια από τις περιορισμένες θέσεις σε Τουρκία, Πολωνία, Ρωσία και Ουκρανία.

Προθεσμία: 24/11/2013

Κάνε την αίτηση ενδιαφέροντος: http://aiesec.gr/global-talent/aitisi/

Τελειόφοιτοι-απόφοιτοι Πληροφορικής

Μεγάλες επιχειρήσεις και start-ups επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο αναζητούν ανερχόμενα ταλέντα και επιχειρηματικούς ηγέτες να κάνουν εκεί την πρακτική τους και να ενισχύσουν την οικονομική τους δραστηριότητα σε ένα δυναμικό και διαπολιτισμικό περιβάλλον. Θα είσαι ένας από αυτούς;

Τότε δήλωσε συμμετοχή στο πρόγραμμα και απόκτησε αμειβόμενη επαγγελματική κατάρτιση στον τομέα σπουδών σου και δημιούργησε το δικό σου επαγγελματικό και προσωπικό δίκτυο.

Προθεσμία: 24/11/2013

Κάνε την αίτηση ενδιαφέροντος: http://aiesec.gr/global-talent/aitisi/

Γιατί να επιλέξεις την AIESEC για την πρακτική σου:

Προετοιμασία για την εμπειρία που θα ακολουθήσει τόσο σε πρακτικές γνώσεις όσο και σε πληροφορίες και οδηγίες για την χώρα που θα πας

Θα υπάρχουν άτομα εκεί να σε υποδεχθούν, να σου μάθουν την πόλη και να διασφαλίσουν την καλή σου διαμονή

Θα έχεις συχνή επικοινωνία με άτομα από την AIESEC για να σε βοηθήσουν σε κάθε πρόκληση που μπορεί να αντιμετωπίζεις

Προθεσμία 24 Νοεμβρίου! . Ήδη 10 άτομα δήλωσαν συμμετοχή.

Περισσότερες πληροφορίες: www.aiesec.gr/global-talent

==============================================================

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Website: http://uomthessaloniki.aiesec.gr/

==============================================================

Οι παραπάνω πληροφορίες μας κοινοποιήθηκαν από την AIESEC Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στα στοιχεία επικοινωνίας που παρατίθενται.

Last modified on Πέμπτη, 31 Οκτώβριος 2013 16:47