You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Global Talent- Διεθνές Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης από την AIESEC

Global Talent- Διεθνές Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης από την AIESEC

Δευτέρα, 13 Ιανουάριος 2014 11:14
(1 vote)

Μήπως είσαι το επόμενο Global Talent;

Είσαι απόφοιτος Πληροφορικής;

Μεγάλες επιχειρήσεις και start-ups επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο αναζητούν ανερχόμενα ταλέντα και επιχειρηματικούς ηγέτες να κάνουν εκεί την πρακτική τους και να ενισχύσουν την οικονομική τους δραστηριότητα σε ένα δυναμικό και διαπολιτισμικό περιβάλλον.

Είσαι απόφοιτος Παιδαγωγικού;

Εργάσου σε ένα διεθνές περιβάλλον μάθησης και συνεχής εκπαίδευσης και συνεργάσου με άτομα από διαφορετικές κουλτούρες.

Το πρόγραμμα Global Talent τρέχει στις χώρες Ολλανδία, Γερμανία, Νορβηγία, Ινδία, Τουρκία, Σερβία.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.aiesec.gr/global-talent

Προθεσμία αιτήσεων: 20/1/2013

==============================================================

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Website: http://uomthessaloniki.aiesec.gr/

==============================================================

Οι παραπάνω πληροφορίες μας κοινοποιήθηκαν από την AIESEC Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στα στοιχεία επικοινωνίας που παρατίθενται.

Last modified on Δευτέρα, 13 Ιανουάριος 2014 11:23