You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Global Talent- Διεθνές Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης στην Εκπαίδευση και την Πληροφορική από την AIESEC

Πέμπτη, 20 Μάρτιος 2014 14:47
(1 vote)

Μήπως είσαι το επόμενο Global Talent;

Είσαι απόφοιτος Παιδαγωγικού ή Πληροφορικής;

Δίδαξε σε εκπαιδευτικά ιδρύματα σε ένα διεθνές περιβάλλον ή εργάσου σε μεγάλες επιχειρήσεις και start ups στον τομέα της πληροφορικής και συγκεκριμένα στο software development και programming.

Πάρε μέρος στο Global Talent, συνεργάσου με έμπειρους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο και απέκτησε επαγγελματική κατάρτιση πάνω στο ΙΤ και στην εκπαίδευση.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.aiesec.gr/global-talent

==============================================================

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Website: http://uomthessaloniki.aiesec.gr/

==============================================================

Οι παραπάνω πληροφορίες μας κοινοποιήθηκαν από την AIESEC Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στα στοιχεία επικοινωνίας που παρατίθενται.

Last modified on Δευτέρα, 24 Μάρτιος 2014 14:51