You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων H AIESEC στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης 7 -11 Απριλίου 2014

H AIESEC στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης 7 -11 Απριλίου 2014

Τετάρτη, 09 Απρίλιος 2014 10:16
(1 vote)

Από 7 Απριλίου μέχρι 11 Απριλίου 2014, η υπό δημιουργία τοπική ομάδα της AIESEC - ο μεγαλύτερος, διεθνής, μη κυβερνητικός, φοιτητικός οργανισμός στον κόσμο - ενημερώνει τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τις δράσεις της με stand στο διάδρομο έξω από τα γραφεία της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας. Η υπό δημιουργία τοπική ομάδα είναι προς το παρόν expansion της AIESEC του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας και το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης υποστηρίζουν την AIESEC και την δημιουργία της τοπικής ομάδας και στο επόμενο διάστημα θα οργανώσουν σε συνεργασία με την τοπική ομάδα και την AIESEC του Πανεπιστημίου Μακεδονίας εκδηλώσεις για την παρουσίαση και προβολή της AIESEC στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Last modified on Τετάρτη, 09 Απρίλιος 2014 10:17