You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης παρουσιάζει την AIESEC στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης παρουσιάζει την AIESEC στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Παρασκευή, 02 Μάιος 2014 09:14

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας και το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, την Τρίτη 6 Μαΐου 2014 ώρα 18:00, στην Αίθουσα ΚΥ2 του Τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών,

παρουσιάζουν στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων την AIESEC, δίνουν την ευκαιρία στους εκπροσώπους της AIESEC να ενημερώσουν τους φοιτητές για τις δυνατότητες που προσφέρει η οργάνωση και υποστηρίζουν τις διαδικασίες για τη δημιουργία τοπικής επιτροπής AIESEC στο Πανεπιστήμιό μας.

Στην εκδήλωση, στελέχη της AIESEC από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιό μας θα παρουσιάσουν την οργάνωση, θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους από τη συμμετοχή τους στην AIESEC και θα παρουσιάσουν τα προγράμματά της, που προσφέρουν δυνατότητες εθελοντικής δράσης και πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό.

Η AIESEC είναι ο μεγαλύτερος, διεθνής, μη κυβερνητικός, φοιτητικός οργανισμός στον κόσμο, με παρουσία σε 124 χώρες και 2400 Πανεπιστήμια, ενώ αριθμεί πάνω από 90.000 μέλη. Σκοπός της AIESEC είναι να αναπτύξει τα μέλη της μέσα από τις εμπειρίες που τους προσφέρει και να τους παρέχει πολιτισμική και εργασιακή γνώση και κατανόηση ενώ συγχρόνως τους δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουν τα ηγετικά τους χαρακτηριστικά, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα διεθνές δίκτυο από φορείς αλλαγής που σκοπό έχουν να φέρουν ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής μας κοινότητας.

Last modified on Παρασκευή, 02 Μάιος 2014 09:26