You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Coca Cola Graduate Trainee Program 2014: Αιτήσεις μέχρι 25/5!!!

Coca Cola Graduate Trainee Program 2014: Αιτήσεις μέχρι 25/5!!!

Παρασκευή, 23 Μάιος 2014 11:56
(1 vote)

H Coca -Cola Τρία Έψιλον υλοποιεί το "Graduate Trainee Program 2014".

Φέτος, μέσω του προγράμματος θα δοθεί η ευκαιρία σε 12 νέους αποφοίτους ή και νέους επαγγελματίες να αποκτήσουν δομημένη και σφαιρική γνώση για τη λειτουργία της εταιρείας να καλλιεργήσουν το επιχειρηματικό τους πνεύμα και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο εργασίας.

Αιτήσεις μέχρι 25 Μαΐου 2014!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.coca-colahellenic.gr/gr-home/PR_20140521/