• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Global Talent- Διεθνές Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης από την AIESEC

Global Talent- Διεθνές Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης από την AIESEC

Τρίτη, 27 Μάιος 2014 12:18
Rate this item
(0 votes)

Είσαι απόφοιτος ή τελειόφοιτος φοιτητής και σκέφτεσαι το επόμενο βήμα στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία;

Με 3500 μοναδικές θέσεις πρακτικής άσκησης σε μεγάλες επιχειρήσεις, start-ups και εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, σε τομείς όπως το Marketing, την Πληροφορική και τη Διδασκαλία, το Global Talent είναι σίγουρα μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις!

Το Global Talent είναι το πρόγραμμα, που σου δίνει την ευκαιρία να αναπτύξεις τις ηγετικές σου ικανότητες και τα προσωπικά σου χαρακτηριστικά, μέσα από μια επαγγελματική εμπειρία πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό, διάρκειας 6 εως 12 μηνών, σε ένα διεθνές περιβάλλον ανάπτυξης.

Από την Ιανουάριο ως τώρα, 34 άτομα έχουν ήδη ξεκινήσει το δικό τους Global Talent σε χώρες όπως η Ολλανδία, η Γερμανία, η Ουγγαρία, η Ρουμανία και η Τουρκία.

Ζήσε και εσύ την εμπειρία του Global Talent, κάνοντας αίτηση μέχρι 30 Μαίου!

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείς να επισκεφθείς το site μαςhttp://www.aiesec.gr/global-talent ή να στείλεις e-mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

==============================================================

Οι παραπάνω πληροφορίες μας κοινοποιήθηκαν από την AIESEC Πανεπιστημίου Μακεδονίας (http://uomthessaloniki.aiesec.gr/). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στα στοιχεία επικοινωνίας που παρατίθενται.

Last modified on Τρίτη, 27 Μάιος 2014 12:22

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.