You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων ReGeneration: ένα καινοτόμο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης

ReGeneration: ένα καινοτόμο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης

Δευτέρα, 02 Ιούνιος 2014 14:18

Το ReGeneration είναι ένα εξάμηνο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης που προσφέρει πολύπλευρη εργασιακή εμπειρία, ουσιαστική εκπαίδευση από πιστοποιημένους εκπαιδευτές, καθώς και πολλές ευκαιρίες για αυτοβελτίωση και προσωπική ανάπτυξη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

• 6 μήνες έμμισθη εργασία σε σημαντικές εταιρίες της ελληνικής αγοράς
  • 100 ώρες εκπαίδευσης στη διάρκεια της πρακτικής
  • 50 ώρες εθελοντική εργασία σε ΜΚΟ
  • Συμμετοχή σε ομαδικό project διάρκειας 3 μηνών (3ος-6ος μήνας πρακτικής)
  • Σεμινάρια και συμβουλευτική υποστήριξη προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικού προσανατολισμού

Στο ReGeneration μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή νέοι, απόφοιτοι ελληνικών και ξένων φορέων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/κολλέγιο), όλων των γνωστικών πεδίων, με ή χωρίς μεταπτυχιακό τίτλο, και μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία.

Θέλεις να συμμετέχεις; Κάνε τη αίτησή σου έως 22/6/2014

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: http://regeneration.gr/what-is-regeneration/

Last modified on Δευτέρα, 02 Ιούνιος 2014 14:22