You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Πρόγραμμα Υποτροφιών «2+2» για μεταπτυχιακές σπουδές και πρακτική άσκηση

Πρόγραμμα Υποτροφιών «2+2» για μεταπτυχιακές σπουδές και πρακτική άσκηση

Τρίτη, 10 Ιούνιος 2014 15:11

Συνεργασία Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών και Εθνικής Τράπεζας με 100 υποτροφίες για σύνδεση μεταπτυχιακών σπουδών με απασχόληση

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) ανακοίνωσε τη θέσπιση καινοτόμου Προγράμματος Υποτροφιών «2+2», όπου η αριστεία επιβραβεύεται με τον πιο ουσιαστικό τρόπο. Οι μεταπτυχιακές σπουδές συνδέονται άμεσα με την αγορά εργασίας και άριστοι εξειδικευμένοι νέοι επιστήμονες απασχολούνται στον κλάδο των σπουδών τους από τις κορυφαίες επιχειρήσεις και οργανισμούς της χώρας.

Περισσότερα στο δελτίο τύτπου του ΙΚΥ: http://www.iky.gr/images/100_nees_upotrofies_IKY-ETE_2014.pdf