• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Νέα the_project 25 Ιουνίου με 4 Ιουλίου οι αιτήσεις για την πρακτική άσκηση Φθινοπώρου!

25 Ιουνίου με 4 Ιουλίου οι αιτήσεις για την πρακτική άσκηση Φθινοπώρου!

Παρασκευή, 13 Ιούνιος 2014 13:20
Rate this item
(2 votes)

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές ότι οι αιτήσεις για την Πρακτική Άσκηση του Φθινοπώρου 2014 (Οκτώβριος-Νοέμβριος) θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 25 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου 2014.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι προσκλήσεις εκδήλωσης ενφδιαφέροντος για κάθε Τμήμα, στις οποίες θα αναφέρονται προϋποθέσεις συμμετοχής και θα περιγράφονται οι διαδικασίες.

Παρακαλούμε τους φοιτητές να αρχίσουν την προετοιμασία τους και να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης καθώς και τις ανακοινώσεις στους ιστότοπους των Τμημάτων μας.

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.