You are here: Νέα the_project 25 Ιουνίου με 4 Ιουλίου οι αιτήσεις για την πρακτική άσκηση Φθινοπώρου!

25 Ιουνίου με 4 Ιουλίου οι αιτήσεις για την πρακτική άσκηση Φθινοπώρου!

Παρασκευή, 13 Ιούνιος 2014 13:20

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές ότι οι αιτήσεις για την Πρακτική Άσκηση του Φθινοπώρου 2014 (Οκτώβριος-Νοέμβριος) θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 25 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου 2014.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι προσκλήσεις εκδήλωσης ενφδιαφέροντος για κάθε Τμήμα, στις οποίες θα αναφέρονται προϋποθέσεις συμμετοχής και θα περιγράφονται οι διαδικασίες.

Παρακαλούμε τους φοιτητές να αρχίσουν την προετοιμασία τους και να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης καθώς και τις ανακοινώσεις στους ιστότοπους των Τμημάτων μας.