You are here: Νέα the_project Σεμινάρια προετοιμασίας για την Πρακτική Άσκηση (Καλοκαίρι 2014)

Σεμινάρια προετοιμασίας για την Πρακτική Άσκηση (Καλοκαίρι 2014)

Τρίτη, 17 Ιούνιος 2014 10:11
(1 vote)

Το σεμινάρια προετοιμασίας των φοιτητών, που θα κάνουν Πρακτική Άσκηση κατά την θερινή περίοδο (Ιούνιος-Ιούλιος-Αύγουστος 2014), θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κατά τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

• Τρίτη 17 Ιουνίου, ώρα 12:30
  • Τετάρτη 18 Ιουνίου, ώρα 12:30
  • Πέμπτη, 19 Ιουνίου, ώρα 12:30

Οι φοιτητές καλούνται να παρακολουθήσουν ένα από τα παραπάνω σεμινάρια. Η παρουσία τους σε αυτό είναι υποχρεωτική και απαραίτητη για την καλύτερη δυνατή προετοιμασίας τους. Στα σεμινάρια δοθούν σημαντικές οδηγίες, συμβουλές και πληροφορίες.

Επισημαίνουμε ότι για να ξεκινήσουν την πρακτική τους άσκηση, οι φοιτητές θα πρέπει απαραίτητα να έχουν παραλάβει τα Συμφωνητικά Συνεργασίας από το Γραφείο Πρακτικής 'Άσκησης. Η παραλαβή των συμφωνητικών συνεργασίας θα γίνεται από την Δευτέρα 23/6/2014, υπό την προϋπόθεση ότι ο φοιτητής έχει λάβει email αντιστοίχισης με τη θέση πρακτικής άσκησης.

Last modified on Τρίτη, 17 Ιούνιος 2014 10:16