You are here: Νέα the_project Εξαιρετικοί συνεργαζόμενοι φορείς: Το διάσημο TAXIBEAT

Εξαιρετικοί συνεργαζόμενοι φορείς: Το διάσημο TAXIBEAT

Τρίτη, 17 Ιούνιος 2014 16:23

Μεταξύ πολλών εξαιρετικών φορέων που υποδέχονται φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που πραγματοποιούν πρακτική άσκηση, ξεχωρίζουμε σήμερα το διάσημα, πλέον, TAΧIΒΕΑT.

Η ελληνική Taxibeat ιδρύθηκε τον Μάιο του 2011 από τον Νίκο Δρανδάκη, τον Νίκο Δαμηλάκη και τον Κωστή Σακκά και είναι μια από τις νεοφυείς επιχειρήσεις που ήρθαν να αναδιαμορφώσουν την αλυσίδα αξίας (Value Chain) του κλάδου των ταξί κάνοντας χρήση των δυνατοτήτων της ψηφιακής τεχνολογίας και της τεχνολογίας των Smartphones.

Τόσο οι πελάτες όσο και οι οδηγοί ταξί μπορούν να «κατεβάσουν» την εφαρμογή της Taxibeat στο κινητό τους. Οι οδηγοί των ταξί γίνονται μέλη της παραπάνω κοινότητας για να βρουν πελάτες. Αντίστοιχα, οι πελάτες, οι οποίοι εμφανίζουν ελάχιστη δέσμευση από τα ραδιοταξί, χρησιμοποιούν την παραπάνω πλατφόρμα για να ειδοποιήσουν ένα ταξί, τη στιγμή που αυτοί επιθυμούν, σε οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας.

Περισσότερα για το taxibeat στο: http://goo.gl/iRTpFm και στον ιστότοπο http://www.taxibeat.com/

Πηγή: epixeiro.gr

Last modified on Τρίτη, 17 Ιούνιος 2014 16:40