• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Νέα the_project Εξαιρετικοί συνεργαζόμενοι φορείς: Το διάσημο TAXIBEAT

Εξαιρετικοί συνεργαζόμενοι φορείς: Το διάσημο TAXIBEAT

Τρίτη, 17 Ιούνιος 2014 16:23
Rate this item
(5 votes)

Μεταξύ πολλών εξαιρετικών φορέων που υποδέχονται φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που πραγματοποιούν πρακτική άσκηση, ξεχωρίζουμε σήμερα το διάσημα, πλέον, TAΧIΒΕΑT.

Η ελληνική Taxibeat ιδρύθηκε τον Μάιο του 2011 από τον Νίκο Δρανδάκη, τον Νίκο Δαμηλάκη και τον Κωστή Σακκά και είναι μια από τις νεοφυείς επιχειρήσεις που ήρθαν να αναδιαμορφώσουν την αλυσίδα αξίας (Value Chain) του κλάδου των ταξί κάνοντας χρήση των δυνατοτήτων της ψηφιακής τεχνολογίας και της τεχνολογίας των Smartphones.

Τόσο οι πελάτες όσο και οι οδηγοί ταξί μπορούν να «κατεβάσουν» την εφαρμογή της Taxibeat στο κινητό τους. Οι οδηγοί των ταξί γίνονται μέλη της παραπάνω κοινότητας για να βρουν πελάτες. Αντίστοιχα, οι πελάτες, οι οποίοι εμφανίζουν ελάχιστη δέσμευση από τα ραδιοταξί, χρησιμοποιούν την παραπάνω πλατφόρμα για να ειδοποιήσουν ένα ταξί, τη στιγμή που αυτοί επιθυμούν, σε οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας.

Περισσότερα για το taxibeat στο: http://goo.gl/iRTpFm και στον ιστότοπο http://www.taxibeat.com/

Πηγή: epixeiro.gr

 

Last modified on Τρίτη, 17 Ιούνιος 2014 16:40

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.