You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Πρακτική Άσκηση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Πρακτική Άσκηση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Τετάρτη, 18 Ιούνιος 2014 13:38
(1 vote)

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσφέρει περιορισμένο αριθμό θέσεων για απόκτηση πρακτικής εμπειρίας, με συμμετοχή στην κατασκευή και τον λειτουργικό προγραμματισμό του έργου Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Η πρακτική άσκηση για κάθε προσφερόμενη θέση πραγματοποιείται 2 φορές το χρόνο και η διάρκεια του κάθε προγράμματος είναι 5 μήνες. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής, για συμμετέχοντες που κατοικούν εκτός Αθηνών, αποτελούν ευθύνη του εκπαιδευόμενου. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης, οι φοιτητές θα λαμβάνουν αμοιβή και θα ασφαλίζονται.

Αιτήσεις μέχρι Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014.

Περισσότερες πληροφορίες στο: http://www.snfcc.org/about-the-snfcc/internship/?lang=el