You are here: Αρχική

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος φοιτητών για Πρακτική Άσκηση (Φθινόπωρο 2014)

Τετάρτη, 18 Ιούνιος 2014 15:15

Τα Τμήματα

• - Ιατρικής
  • - Μαθηματικών
  • - Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
  • - Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής
  • - Οικονομικών Επιστημών
  • - Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης
  • - Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών
  • - Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης
  • - Φιλολογίας
  • - Χημείας

σε συνεργασία με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης της Δομής Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας ανακοινώνουν την έναρξη νέου κύκλου Πρακτικής Άσκησης για την πραγματοποίηση πρακτικών ασκήσεων κατά το Φθινόπωρο 2014 και προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους φοιτητές να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους από 25 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου 2014 σύμφωνα με τους όρους και τις διαδικασίες που περιγράφονται στην πρόσκληση κάθε τμήματος.
Οι προσκλήσεις είναι διαθέσιμες στην ενότητα "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Π.Ι. > Φοιτητές > Πρόσκληση".

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης είναι στη διάθεση των φοιτητών για υποστήριξη τόσο όσον αφορά την αναζήτηση φορέων όσο και για την διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

H Πράξη "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.

Last modified on Τετάρτη, 18 Ιούνιος 2014 15:24