You are here: Νέα the_project Εργαστήρια Βιογραφικού Σημειώματος και Συνοδευτικής Επιστολής ειδικά για Πρακτική Άσκηση

Τετάρτη, 25 Ιούνιος 2014 11:03

Το Γραφείο Διασύνδεσης της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ), υποστηρίζοντας τους φοιτητές που σκοπεύουν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης,  θα πραγματοποιήσει Εργαστήρια Βιογραφικού Σημειώματος και Συνοδευτικής Επιστολής ειδικά για τους φοιτητές των τμημάτων των οποίων η πρόσκληση απαιτεί την κατάθεση Βιογραφικού Σημειώματος ή/και Συνοδευτικής Επιστολής μαζί με την αίτηση πρακτικής άσκησης.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν

• την Παρασκευή 27 Ιουνίου και
  • τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

κατά τις ώρες 11:00 με 13:00, στην Αίθουσα 1 του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών (Μεταβατικό κτίριο, 1ος όροφος, από την είσοδο που οδηγεί και στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης).

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές καλούνται να παρακολουθήσουν ένα από τα παραπάνω εργαστήρια* καθώς δεν θα πραγματοποιηθούν άλλα εργαστήρια ειδικά για την πρακτική άσκηση.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης (2651007478, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , κ. Σεραφείμ Παπάς)

*Δεν απαιτείται η δήλωση συμμετοχής.

Last modified on Τετάρτη, 25 Ιούνιος 2014 11:15