• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Νέα the_project Εξαιρετικοί συνεργαζόμενοι φορείς: HELP Pharmaceuticals

Εξαιρετικοί συνεργαζόμενοι φορείς: HELP Pharmaceuticals

Τρίτη, 01 Ιούλιος 2014 13:26
Rate this item
(3 votes)

Η HELP Pharmaceuticals είναι ένας από τους φορείς υποδοχείς φοιτητών μας που διακρίνεται για την εξωστρέφειά του και για την υψηλή αίσθηση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Στις εγκαταστάσεις της στα Ιωάννινα έχει υποδεχτεί και ασκήσει φοιτητές, κυρίως, από το Τμήμα Χημείας αλλά και από το Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών, τόσο στον ποιοτικό έλεγχο όσο και στην παραγωγή.

Η HELP ABEΕ είναι Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην Έρευνα & Ανάπτυξη, Παραγωγή και Διάθεση φαρμακευτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Η έρευνα & ανάπτυξη των προιόντων, λαμβάνει χώρα στα δύο εκσυχρονισμένα εργαστήρια R&D, στην Αθήνα & στα Ιωάννινα, όπου ολοκληρώνονται 2-3 καινοτόμα projects ετησίως. Η παραγωγή των προιόντων  λαμβάνει χώρα στο ιδιόκτητο εργοστάσιο των Ιωαννίνων, το οποίο είναι πιστοποιημένο με EU-GMP για ανθρώπινα & κτηνιατρικά σκευάσματα, medical devices, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά, ενώ αναμένεται και η έγκριση παραγωγής ομοιοπαθητικών προιόντων. Συνεχείς επενδύσεις στον εξοπλισμό και στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό των Τμημάτων Παραγωγής, QA και QC, εγγυώνται την ποιότητα των προιόντων μας.

Η διάθεση των προιόντων στοχεύει στην Ελληνική αλλά, με αυξανόμενους ρυθμούς, και στην διεθνή φαρμακευτική αγορά. Η HELP ΑΒΕΕ εξάγει τα ίδια προιόντα αλλά και προιόντα contract manufacturing/private label σε περισσότερες από 35 χώρες στην Ευρώπη (Μ. Βρεττανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Αυστρία, Ρωσία κοκ), στην Αυστραλία, στην Ασία και στην Αφρική. Παράλληλα, είμαστε κάτοχοι περισσοτέρων των 120 Αδειών Κυκλοφορίας σε χώρες του εξωτερικού.

Η διάθεση των προιόντων στην Ελληνική και στην διεθνή αγορά, υποστηρίζεται επίσης από εξειδικευμένα στελέχη στα Τμήματα Κανονιστικών Υποθέσεων και Φαρμακοεπαγρύπνισης. Η HELP ABEE εχει διαχειριστεί με επιτυχία την έγκριση φαρμακευτικών προιόντων σε περισσότερες από 20 χώρες του Εξωτερικού, και η αύξηση του αριθμού των εγκρίσεων είναι εταιρική προτεραιότητα.

Το όραμά της HELP είναι: "να καθιερωθούμε διεθνώς για την συμβολή μας στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή καινοτόμων προϊόντων και λύσεων που προάγουν διαχρονικά την υγεία και την ποιότητα ζωής".

Περισσότερα για τη HELP στο http://www.help.com.gr/

 

 

Last modified on Τρίτη, 01 Ιούλιος 2014 13:50

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.