You are here: Νέα the_project Σεμινάρια προετοιμασίας για την Πρακτική Άσκηση (Φθινόπωρο 2014)

Σεμινάρια προετοιμασίας για την Πρακτική Άσκηση (Φθινόπωρο 2014)

Τετάρτη, 10 Σεπτέμβριος 2014 12:40

Το σεμινάρια προετοιμασίας των φοιτητών, που θα κάνουν Πρακτική Άσκηση κατά την φθινοπωρινή περίοδο (Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014), θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κατά τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

• Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, ώρα 12:30
  • Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, ώρα 12:30
  • Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, ώρα 12:30

Οι φοιτητές καλούνται να παρακολουθήσουν ένα από τα παραπάνω σεμινάρια. Η παρουσία τους σε αυτό είναι υποχρεωτική και απαραίτητη για την καλύτερη δυνατή προετοιμασίας τους. Στα σεμινάρια θα δοθούν σημαντικές οδηγίες, συμβουλές και πληροφορίες.

Επισημαίνουμε ότι για να ξεκινήσουν την πρακτική τους άσκηση, οι φοιτητές θα πρέπει απαραίτητα να έχουν παραλάβει τα Συμφωνητικά Συνεργασίας από το Γραφείο Πρακτικής 'Άσκησης. Η παραλαβή των συμφωνητικών συνεργασίας θα γίνεται από την Τετάρτη 24/9/2014, υπό την προϋπόθεση ότι ο φοιτητής έχει λάβει email αντιστοίχισης με τη θέση πρακτικής άσκησης.

Last modified on Τετάρτη, 10 Σεπτέμβριος 2014 13:03