You are here: Νέα the_project Έναρξη συνεργασίας με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Έναρξη συνεργασίας με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Τρίτη, 30 Σεπτέμβριος 2014 12:08

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο πλαίσιο πρακτικών ασκήσεων φοιτητών. Παράλληλα είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών επέλεξε, η πρώτη φοιτήτρια που υποδέχεται στο πλαίσιο Προγραμμάτων Πρακτικής Άσκησης να είναι από το δικό μας Πανεπιστήμιο. Είμαστε βέβαιοι ότι το υψηλό επίπεδο και διεθνές κύρος των πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων και εκδηλώσεων του Μεγάρου θα αντανακλάται και στην ποιότητα των πρακτικών ασκήσεων των φοιτητών μας, προσφέροντάς τους πολύτιμες ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη!

Προτρέπουμε τους φοιτητές μας που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ενόψει και της εαρινής περιόδου 2015, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο μας για περισσότερες πληροφορίες (κα Αθηνά Γκεσούλη, 2651009051, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

Last modified on Τρίτη, 30 Σεπτέμβριος 2014 12:25