• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Νέα the_project Έναρξη συνεργασίας με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Έναρξη συνεργασίας με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Τρίτη, 30 Σεπτέμβριος 2014 12:08
Rate this item
(6 votes)

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο πλαίσιο πρακτικών ασκήσεων φοιτητών. Παράλληλα είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών επέλεξε, η πρώτη φοιτήτρια που υποδέχεται στο πλαίσιο Προγραμμάτων Πρακτικής Άσκησης να είναι από το δικό μας Πανεπιστήμιο. Είμαστε βέβαιοι ότι το υψηλό επίπεδο και διεθνές κύρος των πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων και εκδηλώσεων του Μεγάρου θα αντανακλάται και στην ποιότητα των πρακτικών ασκήσεων των φοιτητών μας, προσφέροντάς τους πολύτιμες ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη!

Προτρέπουμε τους φοιτητές μας που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ενόψει και της εαρινής περιόδου 2015, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο μας για περισσότερες πληροφορίες (κα Αθηνά Γκεσούλη, 2651009051, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

Last modified on Τρίτη, 30 Σεπτέμβριος 2014 12:25

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.