You are here: Νέα the_project Είσαι για Explore; Νέος κύκλος για το πρόγραμμα Explore της AIESEC Ελλάδος.

Είσαι για Explore; Νέος κύκλος για το πρόγραμμα Explore της AIESEC Ελλάδος.

Τρίτη, 30 Σεπτέμβριος 2014 15:11

Είσαι να δοκιμάσεις τα όριά σου και να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου, ζώντας την εμπειρία εθελοντικής κοινωνικής δράσης στο εξωτερικό μαζί με νέους απ'όλο το κόσμο;

Αυτό το φθινόπωρο, η AIESEC σου δίνει την ευκαιρία, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου, να ασχοληθείς πάνω στη διαπολιτσμική κατανόηση, την ανάπτυξη νέων και μαθητών ή τη νεανική επιειρηματικότητα μέσα από το εθελοντικό πρόγραμμα κοινωνικής δράσης στο εξωτερικό διάρκειας 6 εβδομάδων, Explore!

Η AIESEC είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο νέων που επηρεάζει θετικά την κοινωνία μέσα από την ενδυνάμωση των προσωπικών και ηγετικών χαρακτηριστικών τους. Ιδρύθηκε το 1948 στη Στοκχόλμη και σήμερα βρίσκεται σε 124 χώρες, απαριθμώντας πάνω από 100.000 μέλη! Όραμά της είναι η Παγκόσμια Ειρήνη και εκπλήρωση των ανθρωπίνων δυνατοτήτων.

Στόχος του Explore, πέρα από την έντονη βιωματική μαθησιακή εμπειρία και αλληλεπίδραση με άλλους πολιτισμούς και κουλτούρες που σου προσφέρει, είναι να σε εφοδιάσει με τις βασικές γνώσεις και εμπειρίες που χρειάζεσαι για να εξελιχθείς σαν άνθρωπος και να μπορέσεις να επηρεάσεις θετικά την κοινωνία γύρω σου, επιστρέφοντας πίσω στην Ελλάδα.

Με τη συμμετοχή σου στο πρόγραμμα, έχεις εξασφαλισμένη τη στέγαση και ανάλογα με το πρόγραμμα και τη σίτιση και μπορείς να συνεισφέρεις ενεργά στην ενδυνάμωση κοινοτήτων σε χώρες όπως η Βραζιλία, η Τουρκία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Μολδαβία, η Πολωνία, η Σερβία ή η Ουγγαρία.!

Μπες στο http://explore.aiesec.gr/, μάθε περισσότερα και κάνε την αίτησή σου μέχρι τις 10/09!

Είσαι για Explore?

Αυτόν τον Οκτώβριο ... #I_am_exploring! #impactful_moments