• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Νέα the_project Είσαι για Explore; Νέος κύκλος για το πρόγραμμα Explore της AIESEC Ελλάδος.

Είσαι για Explore; Νέος κύκλος για το πρόγραμμα Explore της AIESEC Ελλάδος.

Τρίτη, 30 Σεπτέμβριος 2014 15:11
Rate this item
(3 votes)

Είσαι να δοκιμάσεις τα όριά σου και να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου, ζώντας την εμπειρία εθελοντικής κοινωνικής δράσης στο εξωτερικό μαζί με νέους απ'όλο το κόσμο;

Αυτό το φθινόπωρο, η AIESEC σου δίνει την ευκαιρία, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου, να ασχοληθείς πάνω στη διαπολιτσμική κατανόηση, την ανάπτυξη νέων και μαθητών ή τη νεανική επιειρηματικότητα μέσα από το εθελοντικό πρόγραμμα κοινωνικής δράσης στο εξωτερικό διάρκειας 6 εβδομάδων, Explore!

Η AIESEC είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο νέων που επηρεάζει θετικά την κοινωνία μέσα από την ενδυνάμωση των προσωπικών και ηγετικών χαρακτηριστικών τους. Ιδρύθηκε το 1948 στη Στοκχόλμη και σήμερα βρίσκεται σε 124 χώρες, απαριθμώντας πάνω από 100.000 μέλη! Όραμά της είναι η Παγκόσμια Ειρήνη και εκπλήρωση των ανθρωπίνων δυνατοτήτων.

Στόχος του Explore, πέρα από την έντονη βιωματική μαθησιακή εμπειρία και αλληλεπίδραση με άλλους πολιτισμούς και κουλτούρες που σου προσφέρει, είναι να σε εφοδιάσει με τις βασικές γνώσεις και εμπειρίες που χρειάζεσαι για να εξελιχθείς σαν άνθρωπος και να μπορέσεις να επηρεάσεις θετικά την κοινωνία γύρω σου, επιστρέφοντας πίσω στην Ελλάδα.

Με τη συμμετοχή σου στο πρόγραμμα, έχεις εξασφαλισμένη τη στέγαση και ανάλογα με το πρόγραμμα και τη σίτιση και μπορείς να συνεισφέρεις ενεργά στην ενδυνάμωση κοινοτήτων σε χώρες όπως η Βραζιλία, η Τουρκία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Μολδαβία, η Πολωνία, η Σερβία ή η Ουγγαρία.!

Μπες στο http://explore.aiesec.gr/, μάθε περισσότερα και κάνε την αίτησή σου μέχρι τις 10/09!

Είσαι για Explore?

Αυτόν τον Οκτώβριο ... #I_am_exploring! #impactful_moments

-----------------------------------------------

Το παραπάνω είναι από Δελτίο Τύπου της AIESEC 

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.