• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Αρχική

Νέος Κύκλος Πρακτικής Άσκησης - Άνοιξη 2015!

Τετάρτη, 29 Οκτώβριος 2014 13:45
Rate this item
(4 votes)

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου πρακτικής άσκησης που αφορά πρακτικές ασκήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την 'Ανοιξη του 2015.

Οι προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στις οποίες θα αναφέρονται λεπτομερώς όλες οι διαδικασίες και προϋποθέσεις συμμετοχής, θα ανακοινωθούν στις 4 Νοεμβρίου 2014. Οι προσκλήσεις θα είναι ανοιχτές, για την υποβολή αιτήσεων, από 1 έως 5 Δεκεμβρίου 2014.

Στον κύκλο αυτό θα συμμετάσχουν τα Τμήματα Ιατρικής, Μαθηματικών, Μηχανικών Επιστήμης Υλικών, Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, Οικονομικών Επιστημών, Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης, Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών, Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης, Φιλολογίας και Χημείας.

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης σε συνεργασία με τα τμήματα θα διοργανώσει ενημερωτικές εκδηλώσεις, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές, καλούνται να αρχίσουν την αναζήτηση πιθανών φορέων υποδοχής, αξιοποιώντας και το Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης Πρακτικής Άσκησης "ΑΤΛΑΣ" (http://atlas.grnet.gr/)

Last modified on Πέμπτη, 30 Οκτώβριος 2014 09:54