You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Θέση Πρακτικής Άσκησης στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet (Καταληκτική ημερομηνία: 31/10/2014!)

Τετάρτη, 29 Οκτώβριος 2014 14:07
(1 vote)

Η Μονάδα Ευρωπαϊκού Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας Jean Monnet προκηρύσσει 1 θέση πρακτικής άσκησης βοηθού εκδηλώσεων / συνεδρίων διάρκειας 3 μηνών (Νοέμβριος 2014 – Ιανουάριος 2015) με δυνατότητα ανανέωσης.

Καθήκοντα:

• Έλεγχος και ενημέρωση της ιστοσελίδας των Συνεδρίων
  • Διαφήμιση και προώθηση συνεδρίων
  • Δημιουργία κι ενημέρωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης
  • Δημιουργία καταλόγων επαφών
  • Επικοινωνία με φορείς τουρισμού για προβολή των Συνεδρίων
  • Απαραίτητη η παρουσία στο Κέντρο 10 ώρες την εβδομάδα
  • Δυνατότητα παροχής απομακρυσμένης εργασίας και υποστήριξης

Απαραίτητα προσόντα:

• Τίτλος Σπουδών Μάρκετινγκ, Event Management, Επικοινωνίας, Τουριστικές Επιχειρήσεις, Διοίκηση Επιχειρήσεων και άλλα με συναφές με τη θέση αντικείμενο (γίνονται δεκτοί και φοιτητές/σπουδαστές ΙΕΚ κλπ)
  • Πολύ Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
  • Άριστη γνώση Η/Υ, μέσων κοινωνικής δικτύωσης
  • Εμπειρία σε παρόμοια θέση θα συνεκτιμηθεί

Στο τέλος της τρίμηνης πρακτικής άσκησης, χορηγείται βεβαίωση προϋπηρεσίας. Οι θέσεις πρακτικής άσκησης είναι άμισθες.

Για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι απαραίτητη η αποστολή αναλυτικού βιογραφικού σημειώματος συνοδευόμενου από την αίτηση συμμετοχής (βλ. παρακάτω). Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική δ/νση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέχρι και την Παρασκευή 31/10/2014.

Last modified on Τετάρτη, 29 Οκτώβριος 2014 14:32

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.