• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Νέα the_project Εξαιρετικοί συνεργαζόμενοι φορείς: Χήτος ΑΒΕΕ

Εξαιρετικοί συνεργαζόμενοι φορείς: Χήτος ΑΒΕΕ

Παρασκευή, 31 Οκτώβριος 2014 13:45
Rate this item
(2 votes)

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, είναι μία από τις υγιέστερες, δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες της χώρας και από τις κορυφαίες τις περιοχής μας. Ακολουθώντας μια σταθερή, μακροπρόθεσμη στρατηγική επενδύσεων σε υπερσύγχρονες υποδομές, η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. διασφαλίζει την παροχή του ποιοτικού φυσικού μεταλλικού νερού «Ζαγόρι» με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Εξίσου σημαντικός παράγοντας ανάπτυξης της εταιρείας είναι ο τομέας των εξαγωγών. Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. εξάγει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι ήδη σε 16 χώρες παγκοσμίως (ΗΠΑ, Καναδάς, Ε.Ε., Βαλκάνια, κ.ά.) ενώ παράλληλα αναπτύσσεται στις αγορές της Ινδίας, του Κονγκό, της Κίνας και της Ρωσίας.

Με καθετοποιημένη παραγωγή, σύγχρονες εγκταστάσεις και πολύ έμπειρο προσωπικό σε όλα τα τμήματά της, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ αποτελεί πραγματικά πολύ σημαντική ευκαιρία για τους φοιτητές μας. Στη ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. έχουν πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση φοιτητές μας από το Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών.

Last modified on Παρασκευή, 31 Οκτώβριος 2014 19:49

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.