You are here: Νέα the_project Εξαιρετικοί συνεργαζόμενοι φορείς: Χήτος ΑΒΕΕ

Εξαιρετικοί συνεργαζόμενοι φορείς: Χήτος ΑΒΕΕ

Παρασκευή, 31 Οκτώβριος 2014 13:45

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, είναι μία από τις υγιέστερες, δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες της χώρας και από τις κορυφαίες τις περιοχής μας. Ακολουθώντας μια σταθερή, μακροπρόθεσμη στρατηγική επενδύσεων σε υπερσύγχρονες υποδομές, η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. διασφαλίζει την παροχή του ποιοτικού φυσικού μεταλλικού νερού «Ζαγόρι» με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Εξίσου σημαντικός παράγοντας ανάπτυξης της εταιρείας είναι ο τομέας των εξαγωγών. Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. εξάγει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι ήδη σε 16 χώρες παγκοσμίως (ΗΠΑ, Καναδάς, Ε.Ε., Βαλκάνια, κ.ά.) ενώ παράλληλα αναπτύσσεται στις αγορές της Ινδίας, του Κονγκό, της Κίνας και της Ρωσίας.

Με καθετοποιημένη παραγωγή, σύγχρονες εγκταστάσεις και πολύ έμπειρο προσωπικό σε όλα τα τμήματά της, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ αποτελεί πραγματικά πολύ σημαντική ευκαιρία για τους φοιτητές μας. Στη ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. έχουν πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση φοιτητές μας από το Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών.

Last modified on Παρασκευή, 31 Οκτώβριος 2014 19:49