• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Νέα the_project Επικαιροποιημένοι πίνακες φορέων που έχουν υποδεχθεί φοιτητές για Πρακτική Άσκηση (11/2014)

Επικαιροποιημένοι πίνακες φορέων που έχουν υποδεχθεί φοιτητές για Πρακτική Άσκηση (11/2014)

Τρίτη, 11 Νοέμβριος 2014 13:20
Rate this item
(4 votes)

Στον ιστότοπο του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης στην ενότητα Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Π.Ι. > Φοιτητες > Συνεργαζόμενοι φορείς του ιστότοπου του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης, έχουν αναρτηθεί επικαιροποιημένοι καταλόγοι φορεών που έχουν υποδεχθεί φοιτητές του Π.Ι. για την πραγματοποίηση Πρακτικής Άσκησης.

Επισημαίνουμε ότι οι κατάλογοι είναι ενδεικτικοί και προτείνεται οι φοιτητές να τους αξιοποιήσουν ως μια ακόμη πηγή αναζήτησης φορέων με τους οποίους θα έρθουν σε επαφή προκειμένου να διερευνήσουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης.

Με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε τη λειτουργία του συστήματος κεντρικής υποστήριξης πρακτικής άσκησης "ΑΤΛΑΣ" - http://atlas.grnet.gr/, του Υπουργείου Παιδείας, στο οποίο αναρτώνται διαρκώς νέες θέσεις πρακτικής άσκησης.

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Last modified on Τρίτη, 11 Νοέμβριος 2014 13:21

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.