You are here: Νέα the_project Εργαστήρια Βιογραφικού Σημειώματος και Συνοδευτικής Επιστολής ειδικά για Πρακτική Άσκηση

Τρίτη, 18 Νοέμβριος 2014 10:44

Το Γραφείο Διασύνδεσης της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) σε συνεργασία με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, υποστηρίζοντας τους φοιτητές που σκοπεύουν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης εαρινή περίοδο 2015, θα πραγματοποιήσει Εργαστήρια Βιογραφικού Σημειώματος και Συνοδευτικής Επιστολής ειδικά για τους φοιτητές των τμημάτων των οποίων η πρόσκληση ζητά την κατάθεση Βιογραφικού Σημειώματος ή/και Συνοδευτικής Επιστολής μαζί με την αίτηση πρακτικής άσκησης.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 στις 10:00 π.μ., στην Αίθουσα 1 του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών (Μεταβατικό κτίριο, 1ος όροφος, από την είσοδο που οδηγεί και στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης).

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές καλούνται να παρακολουθήσουν ένα από τα παραπάνω εργαστήρια*. Επισημαίνεται ότι το εργαστήριο διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα και δεν θα πραγματοποιηθούν άλλα εργαστήρια ειδικά για την πρακτική άσκηση.

*Δεν απαιτείται η δήλωση συμμετοχής.

Last modified on Τρίτη, 18 Νοέμβριος 2014 11:05