You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων 14 θέσεις πρακτικής άσκησης στο Λουξεμβούργο από το ίδρυμα Μποδοσάκη

14 θέσεις πρακτικής άσκησης στο Λουξεμβούργο από το ίδρυμα Μποδοσάκη

Πέμπτη, 27 Νοέμβριος 2014 11:33
(1 vote)

Το ΄Ιδρυμα Μποδοσάκη, σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Λουξεμβούργου στην Ελλάδα, προκηρύσσει την επιχορήγηση δεκατεσσάρων (14) θέσεων για πρακτική άσκηση διάρκειας έξι (6) μηνών σε εταιρείες – επιχειρήσεις στο Λουξεμβούργο.

Η πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο του 2015.

Αίτηση μπορούν να υποβάλουν μέχρι την 10η Δεκεμβρίου 2014 κάτοχοι μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης ή τελειόφοιτοι μεταπτυχιακοί φοιτητές των παρακάτω ειδικοτήτων :

• Οικονομικών Επιστημών, Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων, Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.
  • Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Πληροφορικής, Εφαρμοσμένης Πληροφορικής
  • Νομικής Επιστήμης

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τη διαδικασία αίτησης και επιλογής θα βρείτε στην ιστοσελίδα: http://www.bodossaki.gr/gr/news/announcements/lux

Last modified on Πέμπτη, 27 Νοέμβριος 2014 11:38

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.