You are here: Νέα the_project Εξαιρετικοί συνεργαζόμενοι φορείς; Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων

Εξαιρετικοί συνεργαζόμενοι φορείς; Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων

Δευτέρα, 01 Δεκέμβριος 2014 15:03

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, συνδυάζοντας επαγγελματισμό, άρτια επιστημονική γνώση και τεχνογνωσία με υψηλό αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς στην εκπαίδευση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, έχει υποδεχτεί και ασκήσει δεκάδες φοιτητές μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων πρακτικής άσκησης, από την κλασσική και βυζαντινή αρχαιολογία μέχρι την υποστήριξη του Αρχαιολογικού Μουσείο Ιωαννίνων και του Βυζαντινού Μουσείου Ιωαννίνων και από την έρευνα πεδίου και τις ανασκαφικές εργασίες, μέχρι το σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, αποτελεί για την περιοχή της Ηπείρου έναν από τους σημαντικότερους συνεργάτες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην παροχή πρόσθετων εμπειριών μάθησης για τους φοιτητές μας.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.yppo.gr/1/g1540.jsp?obj_id=55 και http://www.yppo.gr/1/g1540.jsp?obj_id=76

Last modified on Δευτέρα, 01 Δεκέμβριος 2014 15:24