You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Πρακτική άσκηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ημερομηνίες και όλες οι σχετικές πληροφορίες

Πέμπτη, 29 Ιανουάριος 2015 13:08

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο παρέχει διάφορες δυνατότητες πρακτικής άσκησης στους κόλπους της Γενικής Γραμματείας του, προκειμένου να προσφέρει ευκαιρίες για επαγγελματική κατάρτιση και για γνωριμία με το ίδιο και έργο του.

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες: προϋποθέσεις, προθεσμίες, περιόδους:

Last modified on Πέμπτη, 29 Ιανουάριος 2015 13:10

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.