[Προσοχή: αλλαγή!] Σεμινάρια προετοιμασίας για την Πρακτική Άσκηση (Άνοιξη 2015)

Πέμπτη, 12 Φεβρουάριος 2015 16:14

[Προσοχή: αλλαγή στον τόπο του σεμιναρίου της Τετάρτης 18/2]

Το σεμινάρια προετοιμασίας των φοιτητών, που θα κάνουν Πρακτική Άσκηση κατά την εαρινή περίοδο (Μάρτιος-Απρίλιος-Μάιοο 2015), θα πραγματοποιηθούν: στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κατά τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

• την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 12:30, στην Αίθουσα Διδασκαλίας 3, του τμήματος Οικονομικών Επιστημών (στο κτίριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης),
  • την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 12:30, στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Οι φοιτητές καλούνται να παρακολουθήσουν ένα από τα παραπάνω σεμινάρια. Η παρουσία τους σε αυτό είναι υποχρεωτική και απαραίτητη για την καλύτερη δυνατή προετοιμασίας τους. Στα σεμινάρια θα δοθούν σημαντικές οδηγίες, συμβουλές και πληροφορίες.

Επισημαίνουμε ότι για να ξεκινήσουν την πρακτική τους άσκηση οι φοιτητές θα πρέπει απαραίτητα να έχουν παραλάβει τα Συμφωνητικά Συνεργασίας από το Γραφείο Πρακτικής 'Άσκησης. Η παραλαβή των συμφωνητικών συνεργασίας θα γίνεται από την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015, υπό την προϋπόθεση ότι ο φοιτητής έχει λάβει email αντιστοίχισης με τη θέση πρακτικής άσκησης.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι από τους φοιτητές μετά την εξεταστική του Ιανουαρίου δεν χρωστάνε κανένα μάθημα για πτυχίο (ούτε τη διπλωματική εργασία), δεν έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, καθώς στις 1/3 θα έχουν απωλέσει τη φοιτητική ιδιότητα. Στην περίπτωση αυτή οι φοιτητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης για να ακυρώσουν την αίτησή τους.

Με την ευκαιρία, επαναλαμβάνουμε ότι όσοι από τους φοιτητές έχουν δηλώσει λογαριασμό email από hotmail, windowslive, outlook, θα πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ ώστε να λαμβάνουν μηνύματα από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης.

στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,

Last modified on Δευτέρα, 16 Φεβρουάριος 2015 10:39