• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter

[Προσοχή: αλλαγή!] Σεμινάρια προετοιμασίας για την Πρακτική Άσκηση (Άνοιξη 2015)

Πέμπτη, 12 Φεβρουάριος 2015 16:14
Rate this item
(4 votes)

[Προσοχή: αλλαγή στον τόπο του σεμιναρίου της Τετάρτης 18/2]

Το σεμινάρια προετοιμασίας των φοιτητών, που θα κάνουν Πρακτική Άσκηση κατά την εαρινή περίοδο (Μάρτιος-Απρίλιος-Μάιοο 2015), θα πραγματοποιηθούν: στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κατά τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

 • την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 12:30, στην Αίθουσα Διδασκαλίας 3, του τμήματος Οικονομικών Επιστημών (στο κτίριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης), 
 • την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 12:30, στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Οι φοιτητές καλούνται να παρακολουθήσουν ένα από τα παραπάνω σεμινάρια. Η παρουσία τους σε αυτό είναι υποχρεωτική και απαραίτητη για την καλύτερη δυνατή προετοιμασίας τους. Στα σεμινάρια θα δοθούν σημαντικές οδηγίες, συμβουλές και πληροφορίες.

Επισημαίνουμε ότι για να ξεκινήσουν την πρακτική τους άσκηση οι φοιτητές θα πρέπει απαραίτητα να έχουν παραλάβει τα Συμφωνητικά Συνεργασίας από το Γραφείο Πρακτικής 'Άσκησης. Η παραλαβή των συμφωνητικών συνεργασίας θα γίνεται από την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015, υπό την προϋπόθεση ότι ο φοιτητής έχει λάβει email αντιστοίχισης με τη θέση πρακτικής άσκησης.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι από τους φοιτητές μετά την εξεταστική του Ιανουαρίου δεν χρωστάνε κανένα μάθημα για πτυχίο (ούτε τη διπλωματική εργασία), δεν έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, καθώς στις 1/3 θα έχουν απωλέσει τη φοιτητική ιδιότητα. Στην περίπτωση αυτή οι φοιτητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης για να ακυρώσουν την αίτησή τους.

Με την ευκαιρία, επαναλαμβάνουμε ότι όσοι από τους φοιτητές έχουν δηλώσει λογαριασμό email από hotmail, windowslive, outlook, θα πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ ώστε να λαμβάνουν μηνύματα από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης.

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,

Last modified on Δευτέρα, 16 Φεβρουάριος 2015 10:39

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.