• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Αρχική

Νέος Κύκλος Πρακτικής Άσκησης - Καλοκαίρι 2015!

Πέμπτη, 12 Μάρτιος 2015 11:21
Rate this item
(2 votes)

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου πρακτικής άσκησης, που αφορά πρακτικές ασκήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το Καλοκαίρι του 2015.

Οι προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στις οποίες θα αναφέρονται λεπτομερώς όλες οι διαδικασίες και προϋποθέσεις συμμετοχής, θα ανακοινωθούν στις 23 Μαρτίου 2015. Οι προσκλήσεις θα είναι ανοιχτές, για την υποβολή αιτήσεων, από 20 μέχρι 24 Απριλίου 2015.
Στον κύκλο αυτό θα συμμετάσχουν τα Τμήματα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, Ιατρικής, Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Μαθηματικών, Μηχανικών Επιστήμης Υλικών, Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης, Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών, Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης, Φιλολογίας και Χημείας.

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης σε συνεργασία με τα τμήματα θα διοργανώσει ενημερωτικές εκδηλώσεις, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί άμεσα.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές, καλούνται να αρχίσουν την αναζήτηση πιθανών φορέων υποδοχής, αξιοποιώντας και το Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης Πρακτικής Άσκησης "ΑΤΛΑΣ" (http://atlas.grnet.gr/).

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Last modified on Πέμπτη, 12 Μάρτιος 2015 11:30