You are here: Νέα the_project Νέος Κύκλος Πρακτικής Άσκησης Καλοκαίρι 2015! - Πρόγραμμα Ενημερωτικών Εκδηλώσεων στα Τμήματα

Πέμπτη, 12 Μάρτιος 2015 11:33

Στο πλαίσιο της έναρξης νέου κύκλου πρακτικής άσκησης που αφορά πρακτικές ασκήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το Καλοκαίρι του 2015 (Ιούλιος - Αύγουστος), το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, σε συνεργασία με τα Τμήματα, διοργανώνει Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για τους φοιτητές.

Στις Ενημερωτικές Εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν στοιχεία για την πορεία του προγράμματος σε κάθε Τμήμα, οι διαδικασίες και οι όροι συμμετοχής των φοιτητών, πιθανοί επαγγελματικοί χώροι και φορείς που θα μπορούσαν να υποδεχθούν φοιτητές του Τμήματος ενώ θα υπάρχει ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων προκειμένου οι φοιτητές να προετοιμαστούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής (20 - 24 Απριλίου 2015).

Το Πρόγραμμα των Ενημερωτικών Εκδηλώσεων έχει ως εξής:

ΤμήμαΠότεΠού
ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ Παρασκευή 27 Mαρτίου, ώρα 12:00 Αίθουσα 3 (Μεταβατικό)
ΙΑΤΡΙΚΗΣ Πέμπτη 19 Μαρτίου, ώρα 14:00 Αίθουσα διδασκαλίας Β' έτους
ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ Τετάρτη 18 Μαρτίου, ώρα 12:30 Αίθουσα Β23-24
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Τρίτη 24 Μαρτίου, ώρα 13:30 Εργαστήριο Επεξ. Φυσικής Γλώσσας
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ Πέμπτη 26 Μαρτίου, ώρα 16:00 Αίθουσα ΚΥ1
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ και ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τρίτη 31 Μαρτίου, ώρα 14:00 Αίθουσα Σεμιναρίων Τμήματος
ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ Τρίτη 17 Μαρτίου, ώρα 12:00 Εργαστήριο Ζωγραφικής
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Τετάρτη 1 Απριλίου, ώρα 17:00 Αμφιθέατρο 1ου ορόφου
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ Τρίτη 31 Μαρτίου, ώρα 15:00 Αίθουσα Σεμιναρίων
ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ Πέμπτη 26 Μαρτίου, ώρα 17:45 Αίθουσα I7
ΧΗΜΕΙΑΣ Πέμπτη 26 Μαρτίου, ώρα 13:00 Αίθουσα X3-216

H Πράξη "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.

Last modified on Πέμπτη, 12 Μάρτιος 2015 14:18