You are here: Νέα the_project Επικαιροποιημένοι πίνακες φορέων που έχουν υποδεχθεί φοιτητές για Πρακτική Άσκηση (03/2015)

Τρίτη, 17 Μάρτιος 2015 16:16

Στον ιστότοπο του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης στην ενότητα Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Π.Ι. > Φοιτητες > Συνεργαζόμενοι φορείς του ιστότοπου του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης, έχουν αναρτηθεί επικαιροποιημένοι καταλόγοι φορεών που έχουν υποδεχθεί φοιτητές του Π.Ι. για την πραγματοποίηση Πρακτικής Άσκησης.

Επισημαίνουμε ότι οι κατάλογοι είναι ενδεικτικοί και προτείνεται οι φοιτητές να τους αξιοποιήσουν ως μια ακόμη πηγή αναζήτησης φορέων με τους οποίους θα έρθουν σε επαφή προκειμένου να διερευνήσουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης.

Με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε τη λειτουργία του συστήματος κεντρικής υποστήριξης πρακτικής άσκησης "ΑΤΛΑΣ" - http://atlas.grnet.gr/, του Υπουργείου Παιδείας, στο οποίο αναρτώνται διαρκώς νέες θέσεις πρακτικής άσκησης.

Last modified on Τρίτη, 17 Μάρτιος 2015 16:17