Foodpanda hiring Interns

Τρίτη, 17 Μάρτιος 2015 16:24

Founded in 2012, the foodpanda group is a global online food ordering marketplace where people can discover, choose and order from the widest gastronomic range available around their neighbourhood – online or from the mobile app.

They launched their first market, Singapore, in 2012 and are headquartered in Berlin. Currently foodpanda are active in more than 40 countries in Asia, Eastern Europe, Latin America, Middle East and Africa, employing more than 800 people worldwide.
In June 2014 the foodpanda group won the European Tech Startup Award as best E-Commerce Start-Up. The company has raised over US $100 Million from various investors since its launch in 2012.

Foodpanda offers exceptional internship opportunities for initiative, responsibility and leadership in a multinational environment with entrepreneurs from over 40 nationalities.

More info: http://www.foodpanda.com/careers/

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.