You are here: Νέα the_project Τμήμα Χημείας - Πρακτική Άσκηση Καλοκαίρι 2015: Έκτακτη Ενημερωτική Εκδήλωση

Τμήμα Χημείας - Πρακτική Άσκηση Καλοκαίρι 2015: Έκτακτη Ενημερωτική Εκδήλωση

Τρίτη, 31 Μάρτιος 2015 08:45

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ανακοινώνει την πραγματοποίηση έκτακτης ενημερωτικής εκδήλωσης, ειδικά για τους φοιτητές του Τμήματος Χημείας, σχετικά με τον νέο κύκλο πρακτικής άσκησης που αφορά πρακτικές ασκήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το Καλοκαίρι του 2015 (Ιούλιος - Αύγουστος).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Σεμιναρίων της ΔΑΣΤΑ (Μεταβατικό, 1ος όροφος, πάνω από το Γραφείο Διασύνδεσης) την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015, 10:30 π.μ.

Στην Ενημερωτική Εκδήλωση θα παρουσιαστούν στοιχεία για την πορεία του προγράμματος, οι διαδικασίες και οι όροι συμμετοχής των φοιτητών, πιθανοί επαγγελματικοί χώροι και φορείς που θα μπορούσαν να υποδεχθούν φοιτητές του Τμήματος ενώ θα υπάρχει ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων προκειμένου οι φοιτητές να προετοιμαστούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής (20 - 24 Απριλίου 2015).

Η έκτακτη εκδήλωση απευθύνεται στους φοιτητές που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν εκείνη της 26ης Μαρτίου, που πραγματοποιήθηκε εν μέσω κατάληψης στο Τμήμα Χημείας.

H Πράξη "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.

Last modified on Τρίτη, 31 Μάρτιος 2015 09:21