You are here: Νέα the_project Εξαιρετικοί συνεργαζόμενοι φορείς: ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Εξαιρετικοί συνεργαζόμενοι φορείς: ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Τετάρτη, 01 Απρίλιος 2015 15:23

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) είναι μία από τις ηγέτιδες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μια ελληνική εταιρία που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος» από την ομώνυμη πηγή, το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά ενώ ταυτόχρονα αποτελεί τον βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων super market. Πρόσφατα παρουσίασε τη νέα σειρά Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών «Βίκος», κάνοντας δυναμική είσοδο και στη συγκεκριμένη κατηγορία. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» της ομώνυμης πηγής, εμφιαλώνεται στην πηγή του, με υπερσύγχρονα μηχανήματα, χωρίς καμία παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι σε όλη τη διαδικασία από την άντληση έως και την διάθεση του προϊόντος και χωρίς να υφίσταται καμία επεξεργασία. Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. λειτουργεί 2 υπερσύγχρονα εργοστάσια εμφιάλωσης νερών και αναψυκτικών σε συνολική έκταση 110 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή των Ζαγοροχωρίων. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, συνολικού εμβαδού 37.500 m2 απασχολεί 254 εργαζόμενους και εμφιαλώνει τα νερά και τα αναψυκτικά της από τις 3 αναγνωρισμένες πηγές φυσικού νερού.

Με 9 υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής με συνολική δυναμικότητα 210.000 λίτρων/ώρα και πολύ έμπειρο προσωπικό σε όλα τα τμήματά της, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. αποτελεί πραγματικά πολύ σημαντικό πεδίο ευκαιριών εμπειρικής μάθησης για τους φοιτητές μας. Στη ΒΙΚΟΣ Α.Ε. έχουν πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση φοιτητές μας από το Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών.

Πηγή/Περισσότερες πληροφορίες: http://www.vikoswater.gr/

Last modified on Πέμπτη, 02 Απρίλιος 2015 11:39