You are here: Αρχική

Σεμινάρια προετοιμασίας για την Πρακτική Άσκηση (Καλοκαίρι 2015)

Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2015 10:55

Τα σεμινάρια προετοιμασίας των φοιτητών, που θα κάνουν Πρακτική Άσκηση κατά την θερινή περίοδο (Ιούλιος-Αύγουστος) 2015, θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κατά τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

• Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015, ώρα 14:30
  • Τρίτη 23 Ιουνίου 2015, ώρα 14:30

Οι φοιτητές καλούνται να παρακολουθήσουν ένα από τα παραπάνω σεμινάρια. Η παρουσία τους σε αυτό είναι απαραίτητη για την καλύτερη δυνατή προετοιμασίας τους. Στα σεμινάρια δοθούν σημαντικές οδηγίες, συμβουλές και πληροφορίες.

Η παραλαβή των συμφωνητικών συνεργασίας θα γίνεται από την Τετάρτη 24 Ιουνίου, μετά τις 10:00, υπό την προϋπόθεση ότι ο φοιτητής έχει λάβει email αντιστοίχισης με τη θέση πρακτικής άσκησηςΕπισημαίνουμε ότι για να ξεκινήσουν την πρακτική τους άσκηση, οι φοιτητές θα πρέπει απαραίτητα να έχουν παραλάβει τα Συμφωνητικά Συνεργασίας από το Γραφείο Πρακτικής 'Άσκησης.

Last modified on Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2015 12:29