You are here: Νέα the_project Πρακτική Άσκηση Καλοκαίρι 2015: Επείγουσα Ενημέρωση!

Πρακτική Άσκηση Καλοκαίρι 2015: Επείγουσα Ενημέρωση!

Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2015 10:40

Παρακαλούμε τους φοιτητές που θα πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση το καλοκαίρι του 2015 να λάβουν υπόψη τους τα παρακάτω:

• Διαπιστώθηκε ότι κάποιοι φοιτητές με λογαριασμούς email σε hotmail, windowslive, outlook δεν λαμβάνουν τα μηνύματά μαςΧθες, στις 3/6, στείλαμε ένα ενημερωτικό μήνυμα σε όλους τους φοιτητές των οποίων η αίτηση έχει εγκριθεί, με θέμα "[Πρακτική Άσκηση] Ενημέρωση". Αν έχετε ελέγξει και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία και δεν το έχετε λάβει, παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που έχουμε αναρτήσει στο link http://goo.gl/CUacgJ
  • Για να πραγματοποιήσετε πρακτική άσκηση θα πρέπει να διατηρείτε τη φοιτητική ιδιότητα καθ' όλη τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει να «χρωστάτε» τουλάχιστον ένα μάθημα όταν θα τελειώσετε την πρακτική σας. Αν σκοπεύετε να πάρετε πτυχίο, θα πρέπει να αποσύρετε την αίτησή σας ΑΜΕΣΑ, επικοινωνόντας μαζί μας.
  • Αναμένεται να αρχίσετε να λαμβάνετε σταδιακά τα μηνύματα αντιστοίχισης με φορέα υποδοχής από τις 15 Ιουνίου και μετά. Αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με τον φορέα υποδοχής θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας. Όσο δεν σας «ενοχλούμε» θα σημαίνει ότι τα πράγματα πάνε καλά. :-)
  • Οι ημερομηνίες των σεμιναρίων προετοιμασίας θα ανακοινωθούν άμεσα και θα σταλούν και emails σε όλους.
  • Αρχίστε να μελετάτε στο site μας τις διαδικασίες πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης (http://goo.gl/wJ81GU).
  • Σας παρακαλούμε να έχετε ανοικτά κινητά, να ελέγχετε τακτικά τα email σας (και τη spam αλληλογραφία) και να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις στο site μας http://gpa.uoi.gr και στα κοινωνικά μέσα https://www.facebook.com/gpauoi και https://twitter.com/gpauoi.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή και τη συνεργασία!

Φιλικά, από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Last modified on Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2015 10:56