• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Νέα the_project Πρακτική Άσκηση Καλοκαίρι 2015: Επείγουσα Ενημέρωση!

Πρακτική Άσκηση Καλοκαίρι 2015: Επείγουσα Ενημέρωση!

Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2015 10:40
Rate this item
(2 votes)

Παρακαλούμε τους φοιτητές που θα πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση το καλοκαίρι του 2015 να λάβουν υπόψη τους τα παρακάτω:

 • Διαπιστώθηκε ότι κάποιοι φοιτητές με λογαριασμούς email σε hotmail, windowslive, outlook δεν λαμβάνουν τα μηνύματά μαςΧθες, στις 3/6, στείλαμε ένα ενημερωτικό μήνυμα σε όλους τους φοιτητές των οποίων η αίτηση έχει εγκριθεί, με θέμα "[Πρακτική Άσκηση] Ενημέρωση". Αν έχετε ελέγξει και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία και δεν το έχετε λάβει, παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που έχουμε αναρτήσει στο link http://goo.gl/CUacgJ
 • Για να πραγματοποιήσετε πρακτική άσκηση θα πρέπει να διατηρείτε τη φοιτητική ιδιότητα καθ' όλη τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει να «χρωστάτε» τουλάχιστον ένα μάθημα όταν θα τελειώσετε την πρακτική σας. Αν σκοπεύετε να πάρετε πτυχίο, θα πρέπει να αποσύρετε την αίτησή σας ΑΜΕΣΑ, επικοινωνόντας μαζί μας.
 • Αναμένεται να αρχίσετε να λαμβάνετε σταδιακά τα μηνύματα αντιστοίχισης με φορέα υποδοχής από τις 15 Ιουνίου και μετά. Αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με τον φορέα υποδοχής θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας. Όσο δεν σας «ενοχλούμε» θα σημαίνει ότι τα πράγματα πάνε καλά. :-)
 • Οι ημερομηνίες των σεμιναρίων προετοιμασίας θα ανακοινωθούν άμεσα και θα σταλούν και emails σε όλους.
 • Αρχίστε να μελετάτε στο site μας τις διαδικασίες πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης (http://goo.gl/wJ81GU).
 • Σας παρακαλούμε να έχετε ανοικτά κινητά, να ελέγχετε τακτικά τα email σας (και τη spam αλληλογραφία) και να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις στο site μας http://gpa.uoi.gr και στα κοινωνικά μέσα https://www.facebook.com/gpauoi και https://twitter.com/gpauoi.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή και τη συνεργασία!

Φιλικά, από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Last modified on Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2015 10:56

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.